FM KASZK - Dr. Szepesi László Mezőgazdasági, Erdészeti Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma
RAJZPÁLYÁZATOT HIRDET
óvodások, illetve általános iskolai tanulók számára a
Szepesi-nap családoknak, gyerekeknek program keretében

Kattintson a Bővebben gombra a részletekért

Szülői értekezlet minden osztálynak 2017. szeptember 21.-én csütörtökön 17.00-kor.

Az osztályszülői értekezlet után a kollégisták szüleit 18.30-kor várja a kollégiumi munkacsoportvezető a kollégiumban.

FM Közép-Magyarországi Agrár-szakképző Központ, Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium pályázatot hirdet FM KASzK tagintézménye - Dr. Szepesi László Mezőgazdasági és Erdészeti Szakképző Iskolája és Kollégiuma Piliscsaba tagintézmény-vezető (magasabb vezető) munkakör betöltésére.

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

 

A tanévnyitó ünnepség időpontja szeptember 1-je, 8 óra. Gyülekezés 15-20 perccel az ünnepség előtt. Az alkalomhoz illő megjelenést kérünk mindenkitől.


Tájékoztatjuk Önöket a 2017-18-as tanév tankönyveinek átadásáról és átvételéről.

Iskolánk pályázatot hirdet matematika-fizika-informatika szakos középiskolai tanár munkakör betöltésére.  A közalkalmazotti jogviszony időtartama:
határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony, a foglalkoztatás jellege teljes munkaidő.

A munkavégzés helye: Pest megye, 2081 Piliscsaba, József Attila utca 2.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. augusztus 8. A munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

További részletek a mellékletben.

A javítóvizsgákkal kapcsolatos időpontok:

  • augusztus 23, 8-11 óráig: konzultáció,
  • augusztus 24: 8 - 9:45-ig: konzultáció
  • augusztus 25, 8 óra: javítóvizsgák.

A javítóvizsgák témakörei matematikából:

Iskolánk pályázatot hirdet rendszergazda-oktatástechnikus munkakör betöltésére határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszonyban. A foglalkoztatás jellege teljes munkaidő.

A munkavégzés helye: Pest megye, 2081 Piliscsaba, József Attila utca 2.

A munkakör legkorábban 2017. augusztus 21. napjától tölthető be. A pályázat benyújtásának határideje: 2017. június 20.

További részletek a mellékletben.

2017. május 20-án nagy sikerrel tartottuk meg a 3. Szepesi-napot, ami egyben a piliscsabai gyermeknapként is szolgált. Sok-sok gyerekprogram (bohóc, koncert, kézműves helyszínek, Lego robot), kipróbálható gépek és traktorok, tűzoltókocsi, rajzpályázat, faszobrász és sok egyéb foglalkozás örvendeztette meg a kicsiket és nagyokat. Aki lemaradt, ne búsuljon: hamarosan ismét jelentkezik a Szepesi, és várja az érdeklődőket. Addig is itt van pár, a rendezvényen készült fotó, hogy a hangulatot érzékeltesse.

2017. május 20-án ismét Szepesi-nap! Várjuk szeretettel a kicsiket és a nagyokat, szüleikkel együtt. A képre kattintva megtalálható a program, képek a facebook oldalunkon láthatók a tavalyi programról. Sok ingyenes program lesz a gyerekek számára, amely önfeledt szórakozást ígér. Lehetőség van élelem és portékák váráslására, kézműveskedésre és az iskola támogatására.

Délután 5 órától zenés kávéház!

Tisztelt Érdeklődők!

Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy a „Szakmák Éjszakája" program 2017. április 21-én megvalósuló országos program látogatóinak minél szélesebb körű bevonása érdekében a tanulókat kísérő hozzátartozók, valamint a felnőttoktatási szakirányok iránt érdeklődő felnőttek részére a közösségi közlekedési szolgáltatás 50%-os kedvezménnyel történő igénybevételének lehetősége a Nemzetgazdasági Minisztérium, valamint a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közös igyekezete eredményeként a tavalyi évhez hasonlóan idén is biztosított. (Részletekhez kattintson a "Bővebben" gombra).