Iskolánk 13. A osztályos tanulója, Hambalgó Ferenc 2. helyezést ért el a mezőgazdasági gépésztechnikusok Országos Szakmai Tanulmányi Versenyén (OSZTV).

Az OSZTV a végzős diákok legnagyobb szakmai versenye, mely országos előválogató versennyel indul, s a döntővel zárul. A versenyen elért eredmény alapján Hambalgó Ferenc jeles technikus vizsgabizonyítványt is szerzett  mind az írásbeli, mind a szóbeli, mind a gyakorlat vonatkozásában, tehát neki nem kell az év végi technikus vizsgán résztvennie.

A döntőn az ország legjobb 20 tanulója vett részt, s ebből a csapatból végzett 2. helyen tanulónk.  

Szívből gratulálunk!

Kategória: Legfrissebb hírek
2019. április 12., péntek 00:00

Diákportré - Önkéntes polgárőr

Gábor a polgárőr

Déli Gábor, iskolánk egyik 11. A osztályos tanulója, tagja a Komárom Esztergom megyei polgárőrségnek, azon belül is az Esztergom-Kertvárosi szervezetnek. Ez a szervezet 1993-ban alakult, azóta is aktívan tevékenykedik. (a részletekért kattintson a "Bővebben"-re)

Kategória: Legfrissebb hírek
2019. április 12., péntek 00:00

Erdők Világnapja - Faölelési rekord

Faölelés az Erdők Világnapja alkalmából!

Az érdeklődés minden előzetes várakozást felülmúlt. Az ország összes megyéjéből, sőt még az országhatáron kívülről is érkeztek képek és videók. Az eredmény egyedülálló, sikerült az új rekord felállítása, az „egy napon, több helyszínen történő legnagyobb létszámú faölelés" több, mint 6500 fővel felállított rekordjának megvalósítása. (a részletekért kattintson a "Bővebben"-re)

Kategória: Legfrissebb hírek