Tanévkezdés - információk

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

 

A tanévnyitó ünnepség időpontja szeptember 1-je, 8 óra. Gyülekezés 15-20 perccel az ünnepség előtt. Az alkalomhoz illő megjelenést kérünk mindenkitől.


Tájékoztatjuk Önöket a 2017-18-as tanév tankönyveinek átadásáról és átvételéről.

A 9. osztályosok térítésmentesen kapják a tankönyveket ettől az évtől, a tankönyveket az iskola könyvtárának állományából meghatározott feltételek mellett osztjuk ki osztályok szerinti bontásban a tanulóknak. A névre szóló átvételi bizonylat aláírásával a tanuló felelősséget vállal a tankönyvekért. A tanév végén a tankönyveket vissza kell adni a könyvtárba, rongálás, elvesztés után a tanuló teljes beszerzési áron köteles megtéríteni a hiányt.


A 10-14. osztályosok ingyentankönyvre jogosult tanulóira is a fentiek vonatkoznak. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a tanulók fizetési státuszának megváltozását haladéktalanul jelezzék az iskolának. A KELLO rendszerében 2017. október 1-jével zárul le az ingyenes/fizetési státusz átállíthatósága, szíveskedjenek ellenőrizni, hogy jogosultsági igazolásuk érvényes-e október 1-je után is. Ellenkező esetben fizetősre állítjuk át az érintett tanulók státuszát.


A 10-14. osztályos fizetős tanulók a tankönyvek átvétele után kapják meg a számlájukat. A tankönyvek fizetése a https://szuloifelulet.kello.hu weboldalon online is lehetséges szülői regisztráció után. A megrendelt tankönyveket átvételi elismervény aláírásával osztjuk ki a tanulóknak. Mivel a KELLO megszüntette a visszáruzást, így a szülőt terheli a tankönyvek postázása és visszaküldése a KELLO részére abban az estben, ha a tanuló évet ismétel vagy kiiratkozik.


A tankönyvek fizetésének határideje: 2017. szeptember 15.


A tankönyvek átvételének ideje:

  • szeptember 1, péntek: 3. óra 12.B, 4. órában 12. A és 9. C, 5. órában 9. A és 9. B
  • szeptember 4, hétfő: 1. órában 10. A, 2. órában 10. B, 3. órában 11. A, 4. órában 11. B, 5. órában 11. C és 14. A
  • szeptember 5, kedd: 1. órában 13. A és 13. B.