Tankönyvek

Tisztelt Szülők! Kedves Diákjaink!

A 2019/20-as tanév tankönyveit 2019. szeptember 2-3-án vehetik át tanulóink az iskolában.

A részletekért kattintson a "bővebben" gombra

 

A tankönyv fizetésének többféle módja közül választhatnak. Idén a tankönyvekkel együtt kapják meg a csekket a fizetős diákok. A számla mellett találnak egy tájékoztató levelet, hogyan fizethetnek bankkártyával.
Kérem a Szülőket, hogy regisztráljanak a http://szuloifelulet.kello.hu oldalon email címükkel, valamint gyermekük 7-sel kezdődő oktatási azonosítójával. Itt láthatják a tankönyvek listáját, és azonnal fizethetnek is bankkártyával. A 9. térítésmentes évfolyam és az ingyenes tankönyvekre jogosult diákok szülei is legyenek szívesek regisztrálni a szülői felületen.
Aki átutalással fizetne, az alábbi bankszámlaszámra utaljon, és a közleményben tüntesse fel gyermeke nevét, oktatási azonosítóját és esetleg a számla sorszámát.
Könyvtárellátó Nonprofit Kft.
64400068-30107825-11100049
Azoknak a tanulóknak nem rendelhettünk idén tankönyvet, akik nem rendezték korábbi évekből származó fizetési elmaradásukat. Azok az ingyenes tankönyvre jogosult diákok sem kapják meg addig a tankönyveiket, amíg a tavalyi kölcsönkönyveket vissza nem hozzák a könyvtárba.
Aki még nem küldte be az igazolást az ingyenes tankönyvre a 2019/20-as tanévre, a törvény szerint október 1-jéig megteheti, de idén csak szeptember 27. péntekig fogadjuk el az igazolásokat. Ezután nincs lehetőség tanulói státuszmódosításra.
Igazolásokat elektronikus formában a szepesikonyvtar(kukac)gmail.com email címre is el lehet küldeni.
Az elkövetkezendő tanévben eredményes tanulást kívánok!
Piliscsaba, 2019. 08. 31.
Üdvözlettel:
Bakos-Nagy Márta
könyvtáros tanár