2021. augusztus 19., csütörtök 00:00

Oltási lehetőség

Kedves Szülők és Diákok!

Mint már ebben a hónapban értesültek róla, a 12 év feletti diákok számára augusztus végén és szeptember elején külön oltási lehetőséget biztosítanak, melynek igényléséről az Innovációs és Technológiai Minisztérium szakképzésért felelős helyettes államtitkára, Pölöskei Ferencné küldött tájékoztatást.
Kérjük, hogy a Bővebben gombra kattintva olvassák el az Önöknek szóló levelet és töltsék ki a mellékelt Jelentkezési lapot, majd a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldjék vissza iskolánkba 2021. augusztus 25-én éjfélig!
Kérjük, hogy mindenképpen küldjék vissza a Jelentkezési lapot, akkor is, ha nem kérik az oltást, mert csak így lehetünk biztosak benne, hogy mindenkihez eljutott a lehetőség. A lapon jelölni lehet/ kell a nemleges választ is!
A szintén mellékelt Hozzájáruló nyilatkozatot nem kell beküldeni, csak azok töltsék ki, akik kérik az oltást, és majd akkor kell bemutatniuk, amikor azt az Oltóponton megkapják.

Piliscsaba, 2021. 08. 19.                              
Üdvözlettel:                           
Börzsönyi Tünde   
 igazgató        

Kategória: Legfrissebb hírek

A részletes információért kattintson a "Bővebben" feliratra...

Kategória: Legfrissebb hírek