2019. február 25., hétfő 00:00

Ökoiskola 2019

Az első három évben  sikeresen teljesítettük ÖKOISKOLAI vállalásainkat. Hamarosan ismét benyújtjuk pályázatunkat újrapályázóként az ÖKOISKOLA címért. Ökoiskolai munkatervünk a Bővebben gombra kattintva érhető el. Ökiskolai programjainkról az ÖKOSULI link alatt tájékozódhatnak az érdeklődők.

Kategória: Legfrissebb hírek

Piliscsaba Város Önkormányzat Képviselőtestületének Településfejlesztési, Üzemeltetési, Környezetvédelmi és Informatikai Bizottsága kreatív pályázatot hirdetett „Piliscsaba az én városom" címmel. A felhívás célja, hogy a lakosság is részt vegyen a várostervezés folyamatában, illetve a kiíró szeretné megtudni, hogy mi a piliscsabaiak kedvenc helye a városban, valamint az, hogy hogyan képzelik el a település jövőjét.
A középiskolás kategóriában iskolánk 11/b osztályos tanulói indultak.
A 2019. február 7-én megrendezésre került eredményhirdetésen Balázs Bence, Novák Bence és Varga Aisa emléklapban, Balassa Nikoletta pedig különdíjban részesült.
Gratulálunk a pályázóknak!

Kategória: Legfrissebb hírek
2019. február 10., vasárnap 00:00

Tanulás másként

Lehet másként is?

Úgy tűnik, igen.

Iskolánk 12.B osztályos tanulói kihasználták, hogy a gazdálkodási-vállalkozási ismeret tantárgyat a második félévtől heti 3 egymást követő órában tanulják.

A tantárgy 3 témakörét csoportmunkában, kreatív módszerekkel és módon rendszerezték.

Nem kellett más, csak némi csomagoló papír, színes tollak és ceruzák, jó zene, kreatív diákok és az előkészített tananyag.

Gratulálunk. :-)

Kategória: Legfrissebb hírek