Beiskolázás a 2021-22-es tanévre

Tisztelt Szülők, 8.osztályos diákok!

A koronavírus járvány miatt nyílt napjainkat online szerveztük meg, ennek keretében kisfilmekben mutattuk be iskolánkat és szakmai képzéseinket. A kisfilmek továbbra is elérhetőek iskolánk honlapján: www.szepesiszki.hu, és facebook oldalán: facebook.com/szepesiszki.
Kattintson a "Bővebben" feliratra...

 

További kérdések esetén ZOOM felületen biztosítunk konzultációt csütörtökönként az alábbiak szerint:
január 21. 15 óra
január 28. 9 óra
február 4. 15 óra
február 11.15 óra

Az online konzultációra előzetes regisztráció szükséges az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, az adott napon reggel 8 óráig. Az email tárgy mezőjébe „NYÍLT NAP” szöveget kérjük megadni. A ZOOM – os konzultáció elérhetőségének linkjét az időpont előtt elküldjük emailben.

Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy Iskolánk adatai és választható képzéseink kódjai a középiskolai felvételi tájékoztatóban 035269/012 OM azonosító számon találhatók meg. Iskolánk új neve: KmASzC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium.
A jelentkezési lapokat változatlanul a 2081 Piliscsaba, József Attila utca 2. címre kell továbbítani.

Várunk minden mezőgazdasági gépészeti és erdészeti, képzés iránt érdeklődő diákot szép környezetben lévő, versenyképes szakmát biztosító, jó feltételekkel rendelkező iskolánkba.

Piliscsaba, 2021. január 15.
Börzsönyi Tünde
igazgató