Dr. Szepesi László Erdészeti Gépész Emlékverseny 2023.

Október 11-13 között 23. alkalommal zajlott le az idei tanév versenye. Az ország 5 erdész képzést folytató iskolájából 8 csapat  nevezett.
A részletekért kattintson a "Bővebben" feliratra...

A gyakorlati versenyrészt megelőzően Andráska Zoltán a STIHL cég timbersport csapatának oszlopos tagja tartott bemutatót, majd a szerelés, kombinált darabolás, lánckímélő darabolás, gallyazás és a döntés versenyszámok következtek. A versenyt a szóbeli forduló zárta. Az összesített eredmények alapján a legjobbak a soproni iskola diákjai lettek. Gratulálunk a szép teljesítményhez.
Iskolánk erdésztechnikus tanulói közül a szerelés és gallyazás versenyszámban Csuri Béla Endre I. helyezett lett, Ghidán Boldizsár a szerelés versenyszámban nyújtott teljesítményért külön díjban részesült. A csapatversenyben 4. és 5. helyezést értek el diákjaink.
Köszönjük a szakmai és anyagi támogatást támogatóinknak, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarának, az Andreas STIHL Kft.-nek, a Pilisi Parkerdő Zrt.-nek, a KITE Zrt.-nek, a Herman Ottó Intézetnek, a pontozó bíróknak.

Gratulálunk iskolánk versenyző diákjainak, Nebehaj István, Dorka Áron, Samu Gergő 12. B osztályos, Csuri Béla Endre, Ghidán Boldizsár, Zupka Zsombor 13. B osztályos tanulóknak, felkészítő tanáraiknak Kurucz Péternek és Kajtár Dánielnek.