Iskolánk 13. A osztályos tanulója, Hambalgó Ferenc 2. helyezést ért el a mezőgazdasági gépésztechnikusok Országos Szakmai Tanulmányi Versenyén (OSZTV).

Az OSZTV a végzős diákok legnagyobb szakmai versenye, mely országos előválogató versennyel indul, s a döntővel zárul. A versenyen elért eredmény alapján Hambalgó Ferenc jeles technikus vizsgabizonyítványt is szerzett  mind az írásbeli, mind a szóbeli, mind a gyakorlat vonatkozásában, tehát neki nem kell az év végi technikus vizsgán résztvennie.

A döntőn az ország legjobb 20 tanulója vett részt, s ebből a csapatból végzett 2. helyen tanulónk.  

Szívből gratulálunk!

Gábor a polgárőr

Déli Gábor, iskolánk egyik 11. A osztályos tanulója, tagja a Komárom Esztergom megyei polgárőrségnek, azon belül is az Esztergom-Kertvárosi szervezetnek. Ez a szervezet 1993-ban alakult, azóta is aktívan tevékenykedik. (a részletekért kattintson a "Bővebben"-re)

Faölelés az Erdők Világnapja alkalmából!

Az érdeklődés minden előzetes várakozást felülmúlt. Az ország összes megyéjéből, sőt még az országhatáron kívülről is érkeztek képek és videók. Az eredmény egyedülálló, sikerült az új rekord felállítása, az „egy napon, több helyszínen történő legnagyobb létszámú faölelés" több, mint 6500 fővel felállított rekordjának megvalósítása. (a részletekért kattintson a "Bővebben"-re)

Elérhetőek az Ideiglenes felvételi rangsorok.

Letöltéshez kattintson a melléklet melletti fájlra.

Az első három évben  sikeresen teljesítettük ÖKOISKOLAI vállalásainkat. Hamarosan ismét benyújtjuk pályázatunkat újrapályázóként az ÖKOISKOLA címért. Ökoiskolai munkatervünk a Bővebben gombra kattintva érhető el. Ökiskolai programjainkról az ÖKOSULI link alatt tájékozódhatnak az érdeklődők.

Piliscsaba Város Önkormányzat Képviselőtestületének Településfejlesztési, Üzemeltetési, Környezetvédelmi és Informatikai Bizottsága kreatív pályázatot hirdetett „Piliscsaba az én városom" címmel. A felhívás célja, hogy a lakosság is részt vegyen a várostervezés folyamatában, illetve a kiíró szeretné megtudni, hogy mi a piliscsabaiak kedvenc helye a városban, valamint az, hogy hogyan képzelik el a település jövőjét.
A középiskolás kategóriában iskolánk 11/b osztályos tanulói indultak.
A 2019. február 7-én megrendezésre került eredményhirdetésen Balázs Bence, Novák Bence és Varga Aisa emléklapban, Balassa Nikoletta pedig különdíjban részesült.
Gratulálunk a pályázóknak!

Lehet másként is?

Úgy tűnik, igen.

Iskolánk 12.B osztályos tanulói kihasználták, hogy a gazdálkodási-vállalkozási ismeret tantárgyat a második félévtől heti 3 egymást követő órában tanulják.

A tantárgy 3 témakörét csoportmunkában, kreatív módszerekkel és módon rendszerezték.

Nem kellett más, csak némi csomagoló papír, színes tollak és ceruzák, jó zene, kreatív diákok és az előkészített tananyag.

Gratulálunk. :-)

Gratulálunk!

 

A "Hengerfejesek" csapata a LEGYÉL TE IS MEZŐGÉPÉSZ ORSZÁGOS BAJNOKSÁGON (LETIMOB) szoros versenyben a második helyen végzett! 
Az október óta tartó versengésen csapatunk a 3. helyen jutott be az országos döntőbe, melyet az AGROMASHEXPO keretei között tartottak meg január 24-én, csütörtökön. Itt minden bejutott csapat tiszta lappal és 0 ponttal kezdte meg a versengést. 
Gratulálunk Bodnár Márknak, Cziráky Ádámnak, Kálmán Attilának, Szénássy Kristófnak és Szitás Leventének a sikerhez. 
Nem sokon múlt az első hely - a csapat 58 pontot ért el, az első helyezett pedig 61 pontot.

 

 
 
 

A projekt célja, a konzorciumi tagok - szakgimnáziumok, szakközépiskolák - átfogó pedagógiai oktatási fejlesztése azokon a területeken, melyeken szakoktatást végeznek.  Az átfogó fejlesztéssel a végzettség nélküli iskola elhagyás csökkentését kívánják elérni a lemorzsolódás vissza szorításával.

Tobábbi részletek a bővebben gombra kattintva olvasható.

Kedves Szülők, 8. osztályos diákok!

Várjuk a Mezőgazdasági gépész   és erdész szakgimnáziumi, illetve erdészeti szakmunkás, gazda és családi gazdálkodó képzéseink iránt érdeklődőket nyíltnapjainkra az alábbi időpontokban:

2018. november 08. csütörtök 8.00-12.00

2018. november 27. kedd 8.00-12.00

2018. december 05. szerda 8.00-12.00