2017. június 01., csütörtök 00:00

Nagy siker volt a Szepesi-nap

2017. május 20-án nagy sikerrel tartottuk meg a 3. Szepesi-napot, ami egyben a piliscsabai gyermeknapként is szolgált. Sok-sok gyerekprogram (bohóc, koncert, kézműves helyszínek, Lego robot), kipróbálható gépek és traktorok, tűzoltókocsi, rajzpályázat, faszobrász és sok egyéb foglalkozás örvendeztette meg a kicsiket és nagyokat. Aki lemaradt, ne búsuljon: hamarosan ismét jelentkezik a Szepesi, és várja az érdeklődőket. Addig is itt van pár, a rendezvényen készült fotó, hogy a hangulatot érzékeltesse.

Kategória: Archív
2017. máj. 27., szombat 00:00

Århus retning! (Irány Arhus!)

Kedves gépész tanulók!

Ahogy azt már tudjátok, a jövő évi ERASMUS+ pályázaton nyert a KASZK, így augusztusban 10 fő gépész tanuló 3 hetes szakmai gyakorlatra utazhat iskolánkból Dániába. Részletekért kattints a „Bővebben” gombra. 

Kategória: Archív

2017. május 20-án ismét Szepesi-nap! Várjuk szeretettel a kicsiket és a nagyokat, szüleikkel együtt. A képre kattintva megtalálható a program, képek a facebook oldalunkon láthatók a tavalyi programról. Sok ingyenes program lesz a gyerekek számára, amely önfeledt szórakozást ígér. Lehetőség van élelem és portékák váráslására, kézműveskedésre és az iskola támogatására.

Délután 5 órától zenés kávéház!

Kategória: Archív

Kedvezményezetti tájékoztató a KEHOP-5.2.10 projekttel kapcsolatban.

Kategória: Archív

A XXI. században egyre nagyobb hangsúlyt kell fektetni az oktatási intézményeknek a környezeti nevelésre. Ennek jegyében, Ökosuli címünket megerősítve, vetélkedőt szerveztünk a kollégium lakói számára.
Hogyan kell ezt elképzelni? Lelkes tanárok, kreatív, sokszínű, humoros és hasznos feladatokat állítanak össze a diáksereg számára, akik az akadályok legyőzése után jutalomban részesülnek.

Kategória: Archív